חומצה פולית לתקופה ממושכת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/09/2020 | 08:39 | מאת: שני

מנסים להכנס להריון כבר יותר משנתיים ( בדרך 2 הפלות ) כעת בתחילת בהריון חדש, במשך כל התקופה הזאת נטלתי חומצה פולית. האם יש בעיה עם עודף חומצה פולית? האם יכול לגרום להפלות? האם להמשיך עם החומצה הפולית?

06/09/2020 | 11:25 | מאת: ד"ר סוזי אוברמן פרחי

שני שלום, אין מניעה מנטילת חומצה פולית לתקופה ממושכת. ההמלצה של משרד הבריאות הינה שכל אישה בגיל הפריון תנטול חומצה הפולית. בכל מקרה נטילת חומצה פולית מומלצת ב-3 החודשים טרם ההריון וב-3 החודשים הראשונים של ההריון בלבד. כך שיכולה להפסיק לאחר מכן במידה ומעוניינת. בהצלחה! בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה