מינון אלטרוקסין בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/07/2020 | 21:26 | מאת: דנה

שלום, התחלתי לקחת אלטרוקסין בהריון )לא היו לי בעבר בעיות עם בלוטת הטריס). במידת הצורך, האם אפשר להעלות/להוריד מינון של הכדורים בהתאם להמלצת הרופא במהלך חודשי ההריון? אין סכנה לעובר עם השינויים?

19/07/2020 | 19:41 | מאת: ד"ר סוזי אוברמן פרחי

דנה שלום, חוסר איזון של בלוטת התריס יכול לגרום לסיבוכים בהריון ולהשפעה על העובר ולכן יש צורך במעקב והתאמת הטיפול ע"י רופא/ת הנשים/משפחה שלך. המינון ניתן ומומלץ לשינוי בהתאם לרמות הרצויות בשלבי ההריון השונים. כל עוד המינון הינו בטווח המקובל לא צפוי נזק לעובר. בהצלחה1

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה