הפרדות בהריון ( לאחר הריון שהסתיים ההפלה)

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/05/2020 | 13:08 | מאת: רותם

שלום. אני בשבוע 5 להריון טבעי ( לאחר טיפולי ivf ). בדבטע שעבר נצפה הריון בתוך הרחם. היום השירותים ראיתי הפרשה חומה כהה ולאחר מכן קצת הפרשות שקופות ורודות. לפני חודשיים עברתי הפלה טבעית בשבוע 6 שהחלה בדימום. האם הפרשות כמו שתיארתי נורמליות או שכדאי שאגש להיבדק?

07/06/2020 | 22:30 | מאת: ד"ר סוזי אוברמן פרחי

בהריון צעיר ייתכנו דימומים/ הפרשות חומות שלא ישפיעו על המשך ההריון. עם זאת תופעה זו קיימת גם בהריונות לא תקינים. לפיכך נכון לגשת לרופא/ת נשים מטפל/ת ולהבדק. במידה וסוג דם RH מינוס יש לקבל גם זריקת אנטיD. בשורות טובות!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה