האם יש לי מה לדאוג מעליית הבטא הזו?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/05/2020 | 19:32 | מאת: הריונית טרייה

היי. אני בתחילת שבוע 5. לפני שנה הריון חוץ רחמי ואני זוכרת את הדאגה מבטא שעולה רק קצת... לא קרובה ללהכפיל את עצמה כל 72 שעות. מנסים כבר שנתיים וחצי להיכנס להריון. בטא ב21.5 יצא 50 בטא ב24.5 יצא 324 בטא ב27.5 יצא 694 אחרי השנייה שמחנו מאוד. אבל אחרי השלישית - האם יש סיבה לדאגה? לוקחת נרות פרוגסטרון.

07/06/2020 | 22:34 | מאת: ד"ר סוזי אוברמן פרחי

עליית הבטא כפי שאת מתארת אותה סה"כ תקינה להריון . בשלב זה נכון לגשת לרופא/ת נשים מטפל/ת להשלמת בדיקת סונר לקביעת תקינות ההריון. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה