שאלה בנוגע לגבי אכילת גבינות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/05/2020 | 18:16 | מאת: בר

שלום אני בשבוע 18 רציתי לדעת אכלתי אתמול בבית רביולי במילוי גבינות של גבינת עיזים וריקוטה שקניתי לבישול בסיר ,הבנתי שיש לאכול גבינות מפוסטרות אך יש להמנע מגבינות רכות , בדקתי עם שטראוס והם אמרו שהגבינות בפנים מפוסטרות והרביולי עובר תהליך טרמי לפני שנארז ..האם יש לי סיבה בכל זאת לדאוג? מפחדת מהחיידקים שיכולים להמצא בגבינות האלה תודה

10/05/2020 | 03:00 | מאת: בר

מציינת לאחר 9 שעות בלילה היה לי הרגשת רעב וישר התחילו בחילות .. ואז הקאתי פעם אחת , זה קורה לי מידי פעם בהריון התופעה הזו של הקאה בלילה .. אך עכשיו אני לא יודעת אם לייחס את זה לתופעה של הריון או שחלילה קשור לחיידק ?

31/05/2020 | 09:58 | מאת: ד"ר ליבנה שפט-הלר

לא הבנתי את השאלה ץ אם ההקאות מתמשכות תפני לרופא משפחה או נשים

31/05/2020 | 10:01 | מאת: ד"ר ליבנה שפט-הלר

לא נראה שיש סיבה לדאגה הגבינות מפוסטרת לדבריך וגם עברו בישול מסוים

31/05/2020 | 10:01 | מאת: ד"ר ליבנה שפט-הלר

לא נראה שיש סיבה לדאגה הגבינות מפוסטרת לדבריך וגם עברו בישול מסוים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה