וריד ימני טבורי - pruv

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/04/2020 | 10:41 | מאת: לי

שלום רב, בת 33 הריון 3 שבוע 25 סקירה ראשונה תקינה לגמרי סקירה שניה תקינה למעט וריד ימני טבורי pruv חלבון עוברי הסיכוי לתסמונת דאון 1:3168 בעקבות הממצא ביצעתי אקו לב עובר שיצא תקין אציין שממצא זה היה גם בהריון 1 ללא ממצאים נוספים נולד לי תינוק בריא. האם יש בדיקות נוספות שאינן פולשניות שניתן לבצע? מעדיפה בשלב זה לא לעשות בדיקת מי שפיר תודה רבה, לי

09/05/2020 | 10:30 | מאת: ד"ר ליבנה שפט-הלר

במקרה כזה של וריד טבורי ימני מומלץ לבצע אקו לב , יעוץ גנטי , וסקירה מכוונת לשלילת מומים נוספים . הצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה