רוצים להיכנס להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/04/2020 | 02:14 | מאת: שירה

היי, בת 31, מנסים להיכנס להריון. הפסקתי גלולות בנובמבר (אחרי מספר שנים שלקחתי גלולות - חמש שנים). המחזור שלי די סדיר, מגיע כל 30 יום בערך (לפעמים 32, חפעמים 29, אבל באזור הזה). מחודש פברואר משתמשת במקלות ביוץ של סנסוטסט. החודש (אפריל) הופיעו לי שני פסים ב18.4. זה היה היום ה16 של המחזור שלי. קיימנו יחסי מין יום לפני, ובאותו יום, אך לצערי קיבלתי מחזור . כיצד עליי לנהוג כאשר אני רואה שני פסים בבדיקת הביוץ? וכיצד אוכל להעלות את הסיכויים שלנו, מבחינת התדירות של קיום יחסי מין? תודה.

09/05/2020 | 10:17 | מאת: ד"ר ליבנה שפט-הלר

כאשר הוסת סדיר יחסית , כמו אצלך ,מומלץ לקיים יחסי מין כל יומיים סביב הביוץ ( במקרה שלך בין יום 12-20 מהיום הראשון של הוסת) . לגבי מקלון הביוץ - כאשר הוא מורה על ביוץ כדאי לקיים יחסי מין באותו היום , כך שפעלתם נכון. אך גם כשעושים הכל נכון לא תמיד יהיה הריון באותו חודש . מציעה שתפני לרופא נשים להמשך הכוונה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה