הפרשות שונות ומוגברות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/03/2020 | 16:11 | מאת: pnina

שבוע 20, הפרשות כבר מספר שבועות. חלקן ממש מימיות עד לכדי חשש לירידת מי שפיר נבדקתי אצל 2 רופאים והם לא ראו דליפת מי שפיר, היה חשד לפטריה לאחר טיפול באגיסטן שלא צלח נלקחה תרבית לבדיקת פטריה והתוצאות נראות שליליות: Epithelial cells ++ Fungus- Candida negative WBCs- בודדים Gram Stain- normal אני תוהה, אם הבעיה של ההפרשות (מימיות ובנוסף צהובות) היא לא פטריה, מה עוד זה יכול להיות?

1. יש המון דלקות נרתיק שאינן פטריה 2. הפרשות פיזיולוגיות להריון.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה