עובר גדול לגיל ההיריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/02/2020 | 19:25 | מאת: נועה

יש לי שאלה ...הייתי בסקירה מכוונת למוח ובסקירה נאמר לי שהעובר גדול כמעט בשבועיים ושצריך לשקול חישוב גיל היריון חדש..לפי הרופא שלי המטפל אמר שאין צורך כי בודקים את גיל ההיריון לפי השקיפות העורפית...שמראה שאני בגיל היריון הנכון ושהעובר סתם גדול לשבוע שלו...האם זה תקין?האם באמת באמצעות שקיפות עורפית קובעים את גיל ההיריון?חשוב לציין שהווסתות שלי סדירות...כל חודש באותו היום...ללא איחורים

את הגיל קובעים בטרימסטר ראשון. אם העובר מתוארך נכון מדובר בעובר גדול ואין סיבה לשנות גיל הריון.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה