איחור של 12 ימים ובדיקה שליליץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/02/2020 | 08:15 | מאת: עמית

שלום המחזור שלי מאחר ב12 ימים, עשיתי כבר 3 בדיקות מאז האיחור (אחת הבוקר) וכולם שליליות, אף פעם לא היה לי איחור כלכך משמעותי ובדרך כלל אני מקבלת כל 36 ימים, היום אני ביום ה46 ואין סימנים למחזור כלל, אני סובלת מבחילות רציניות בשבועיים האחרונים וגם ביקרתי אצל הרופאת נשים שאמרה שנחכה ובדקה שאין שחלות פוליציסטיות, האם כדאי לבקש בדיקת דם? ואם זה לא הריון, האם כדאי לבדוק אולי זה משהו אחר?

קודן כל בוודאי שצריך בדיקת דם. אם זה אל הריןו כנראה שלא בייצת החודש הזה ואז הרופאה שלך תטפל בך בכדורים לקבלת ווסת ותתחילי מחזור חדש.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה