כאבים בבטן התחתונה, הריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/02/2020 | 16:41 | מאת: מיקי

שלום, קיבלתי מחזור אחרון 16.1 הייתי אמורה לקבל מחזור אתמול ומאחר לי.יש לי כאבים, דקירות בבטן התחתונה, האם זה אומר בהכרח שזו תחילת הריון או שזה רק ביוץ? אשמח למענה עד שאעשה בדיקה מסודרת. תודה רבה

מחזור והריון מרגישים אותו דבר, עשי בדיקת הריון.

21/02/2020 | 23:24 | מאת: מיקי

עשיתי 2 בדיקות הריון הופיע פס אחד כהה והפס השני אחרי 20 שניות. הלכתי לרופא נשים והוא אמר שזה עוד מוקדם לבצע בדיקה ושאגיע בשבוע 6, האם זה בסדר בהכרח שאני לא מרגישה שום סימנים כמו בחילות ותסמינים אחרים, אבל יש לי מן כאבי מחזור מאוד חזקים? ולמה החל משבוע 6 מבצעים בדיקה ולא לפני?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה