כמות חומצה פולית בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/02/2020 | 22:17 | מאת: כמות חומצה פולית

שלום, אני בשבוע 8 להריון. לאור הנחיות הרופאה שלי והתייעצות עם רוקחת אני כבר שבוע נוטלת פרנטל, אומגה 3 של אלטמן ופולקס. ראיתי כי המינון המומלץ בהריון הוא 400 מיקרו גרם, ואז בדקתי וראיתי שפרנטל מכיל 1000 מיקרו גרם, פטלקס 400 מיקרו גרם וכדור האומגה גם 400 מיקרו גרם, מה שאומר שאני נוטלת כשבוע 1800 מיקרו גרם...האם זה מסוכן לעובר? ייתכן ונגרם נזק? בנוסף, מה אתם ממליצים ליטול? תודה רבה, מורן

אין בעיה ליטול מעט יותר. אם את סובלתמבחילות קחי רק את החומצה פולית ואת השאר לאחר הטרימסטר הראשון כשתרגישי יותר טוב

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה