מיעוט יחסי בבדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/01/2020 | 17:26 | מאת: יעל

שלום רב, אני בת 35, הריון ראשון, שבוע 18. אני מטופלת במרפאה בסיכון עקב קרישיות יתר בעקבות חסר בפרוטאין s free ומטופלת בזריקות קלקסן 40 מג. ביצעתי בדיקת שקיפות עורפית, סקירת מערכות מוקדמת וחלבון עוברי, תוצאות אלו יצאו תקינות. לפני 9 ימים ביצעתי בדיקת מי שפיר, רק מסיבת גיל מעל 35 ואני עדיין ממתינה לתשובה. היום פניתי למוקד נשים אשר לאחר בדיקת אולטרסאונד מצאה שהיא מודאגת מאחר שיש לי מיעוט מי שפיר 100 מ''מ (או הכוונה הייתה ל10). מה פירוש הבדיקה? האם מי השפיר יכולים להשתפר? תודה

קודם כל ז ערך תקין. וכן. זה יכול להתשנות כל הזמן. אם אין לך סמנים של ירידת מים - חיזרי על זה עוד 3 ימים.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה