בטא נמוכה. האם יש סיכוי להציל?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/01/2020 | 15:39 | מאת: שיר

IVF ראשון. החזרה הייתה ב24/12 ב5/1 - 118 ב7/1 - 261 ב9/1 - 578 ב13/1 - 1194 ההבדל בין ה2 האחרונות זה 4 ימים ובוצעה רק הכפלה אחת. היום ה15/1 ביצעתי שוב בטא התוצאה 1478. הרופא ביקש עוד שבוע להיפגש. יש טעם לקוות להיריון תקין או להכין את עצמי להפלה?

אמנם ההכפלה לא תקינה אבל אף פעם לא מתבססים רק על זה. חכי לבדיקה הבאה. בשורות טובות!

18/01/2020 | 18:17 | מאת: מיכל

אל תוותרי בכלל, הישארו אופטימית מאוד! היו לי הכפלות הרבה יותר נמוכות משלך וכל הרופאים כבר גרמו לי להאמין שאין סיכוי בכאלו נתונים, לפני ארבעה ימים הופיע דופק🥰

24/01/2020 | 13:26 | מאת: שיר

אז יום רביעי עשיתי אולטרסאונד, היה דופק, דופק חלש והעובר קטן יחסית לשבוע. הרופא חושש שהוא מאחר ביומיים שלושה. הייתי בשבוע 6 פלוס 4 ולפי האולטרסאונד זה התאים ל6 פלוס 1 בערך. הוא אומר שקיים סיכוי שאולי המדידה לא מדוייקת כי הראות קשה. שוב הפנה אותי לעוד מעקב בטא ובדיקות דם. זה יכול להשתפר?

כן. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה