בדיקת שתן שבוע 18 הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/01/2020 | 19:57 | מאת: רבקה

בסד שלום דןקטור אני נמצאת בשבןע 18 ושבןע שעבר עזיתי בדיקת שתן שיצאה mixed flora, יש לציין שאינני סובלת מגרד או צריבה כלשהי היום הייתי אצל הרופא נשים שאמר לי לקחת מונרול, למיטב הבנתי התוצאות של התרבית לא חד משמעיות והוא נתן לי אנטיביוטיקה.. האם כדאי לפני שאני צורכת את התרופה לבצע תרבית נוספת?. מצד שני אני חוששת לחכות

13/01/2020 | 20:32 | מאת: רבקה

בסד לא יודעת אם זה קשור אבל היום קבלתי תוצאה של משטח גרון ויצא.לי non -gr.a positive

הגרון לא קשור לעניין. אבל לגבי פהלורה מעורבת אני אישית נוטה לחוזר על תרבית ולא לטפל.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה