חשד לרעלת הריון שבוע 12

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/01/2020 | 16:18 | מאת: רינה

שלום רב אני בשבוע 12 ובבדיקות שעשיתי היום ראו קצת חלבון בשתן ודופק מהיר 120 ולחץ דם 130/90 . יש חשד לרעלת הריון . הרופא שלח אותי לבדיקות נוספות . מה עושים במקרה כזה ? בנוסף אני אלרגית לאספירין . קראתי שברעלת הריון צריך ליילד אבל אני בשבוע מאוד מוקדם אז מה הטיפול שאני צריכה לעבור ?

צרי לבדוק האם אין מדובר ביתר לחץ דם כרוני ולעקוב אחרייך בהתאם. בד"כ האלרגיה היא לאחד ממרכיבי הכדור שאינו אספירין ולכן אפשר לתת כדור אחר עם אותו חומר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה