אספירין עם טסיות נמוכות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/12/2019 | 14:59 | מאת: מימי

אני בת 37 .מבחינת פוריות הכל תקין . יש לי 4 בנות לידות רגילות טבעיות בלי כל התערבות .בכל פעם מההריונות האלו הטסיות מתחילות לרדת תחילה מחודש חמישי בכל הריון מגיעות עד 50 _ 60 אלף .לא מקבלת אף טיפול עד הלידה והכל מסתיים טוב ויפה. והטסיות חוזרות למספרן כפי שהיו לפני הריון . השאלה שלי , החודש הזה עשיתי pgd והחזירו לי 2 עוברים ובתמיכה שנתנו לי היה אספירין 100 . האם האספרין משפיע לרעה על ההחזרה הזו ועל ההשתרשות ?האם יגרום חס וחלילה לדימום למשל ?או מוריד ממספר הטסיות ,או אין בעיה אם לוקחת אספירין ?

אספירין יכול לפגוע בתפקוד טסיות אבל אין בעיה לתת אותו ורק לעקוב.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה