פרוגסטרון למניעת לידה מוקדמת ואכילת סטייק בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/12/2019 | 07:36 | מאת: נויה

לפני שנתיים וחצי ילדתי בשבוע 35 עקב ירידת מיים הריון תקין ולידה תקינה. עכשיו אני בהריון שני האם מומלץ לקחת במתן זריקה פרוגסטרון ? אם כן ממתי ? בנוסף אני שבוע 10 ואכלתי סטייק שיצא ממנו דם לא מבושל לא שמתי לב.. מה הסכנה? והאם צריך לבצע בדיקה לזה? תודה

1. כן מומלץ משובע 17. אחת לשבוע 2. הסכנה היא לזיהומים, בקשי מהרופא לוודא סטטוס טוקסופלזמה ואם שלילי חיזרי עלייו. הסבירות אגב נמוכה אבל ליתר בטחון . והקפידי לאכול בשר מבושל.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה