קלקסן ללא בעיית קרישיות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/12/2019 | 08:20 | מאת: שואלת

בשל מספר הפלות חוזרות נשלחתי לבירור קרישיות שיצא תקין, אך רופא הנשים שלי ממליץ בכל זאת לקחת קלקסן בהריון הבא. הבנתי מקריאה שאין אחדות דעים לגבי היעילות של התרופה. לכן, הייתי שמחה להבין מהם החסרונות (והיתרונות?) שלה לפני שאני מחליטה אם אני מקבלת את ההמלצה או לא.

אכן אין תמימות דעים. מי שנותן מניח כי אולי קיימת בעיה שאנו לא יודעים לאבחן אותה נכון ל 2019. ולכן אין כאן נכון ולא נכון. ראשית מדובר באי נוחות של הזרקה יומיומית. ייתכן מצב של ירידה בפירת הטסיות . נטיה קלה לדמם אבל לא משהו שאמורלהגביל את חייך. ככלל אין סיבה לתת משהו שלא חייבים. אם המקרה שלך גבולי גשי לחוות דעת נוספת.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה