עצמות ירך- סקירה מכוונת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/11/2019 | 08:03 | מאת: מודאגת

היי, בסקירה שלישית בשבוע 32 הבדיקה נמצאה תקינה פרט לאורך עצמות ירך שנמצא תואם לשבוע 30. בסקירה מכוונת שנעשתה אתמול (שבוע 36+4) עצמות הירך נמצאו תואמות לשבוע 34+1. לדברי הרופא תקין ונשללה גמדות או ננסות. אשמח לשמוע דעתך ובנוסף האם הממצא מרמז על גובה הילד בעתיד, על עניין של פרופורציות בגוף או שאין לזה כל משמעות. תודה רבה!

יש גדילה של העצמות ולכן זה תקין. אנשים לא גדלים על אחוזון 50 . הם שונים זה מזה ואין לזה בהכרח קשר לגובה עתידי.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה