נטילת אספירין בשל BMI גבוה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/11/2019 | 17:56 | מאת: דניאלה

שלום רב: בהריון ראשון, BMI 35 רופא נשים חדש אליו עברתי אמר שעליי ליטוול אספירין (הקודם לא אמר דבר). הבדיקות תקינות, האם יש צורך? האם ניתן לעשות בדיקות כלשהן ואז להחליט? אציין שאני במהלך שבוע 16 (קראתי שאספירין יש ליטול לפני שבוע 16 כדי שיהיה אפקטיבי). תודה מראש!

BMI לבד אינו גורם מספק למתן אספירין. השאלה אם יש עוד גורמי סיכון. גיל רקע וכו

17/11/2019 | 14:23 | מאת: דניאלה

תודה רבה על תגובתך ד"ר. אציין שאין גורמי סיכון נוספים פרט לbmi גבוה, רק שזהו הריון ראשון... מאוד מבולבלת, האם כדאי להתייעץ עם רופא נוסף ?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה