ויטמנים בהריון מודאגתת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/11/2019 | 18:54 | מאת: חן

היי. אני לוקחת ויטמנים כל יום מולטי ויטמין+אומגה 3 של אלטמן באתי לקחת היום כדור ושמתי לב שיש על הכדורים של הויטמין הלבן נקודות סגולות. מיד בדקתי בחבילה החדשה השנייה פתחתי את הבקבוק וראיתי שזה לבן בלי נקודות סגולות יתכן שזה קרה מהחום ? למרות שתמיד סגרתי את הבקבוק אחרי. אני מפחדת כי לקחתי מזה כל יום וכנראה ישר הכנסתי לפה בלי להסתכל או לשים לב האם מסוכן או ללכת לבדוק?

קשה לי לענות לך כי אני לא יודעת מה בדיוק קרה. ייתכן שהבקבוק היה פתוח וזו תגובה לאור לאוויר. אמור להיות טלפון של שרות לקוחות של החברה תתקשרי ותראי האם מודבר בתופעה מוכרת. בכל מקרה אם את מרגישה טוב כנראה שלא נגרם שם נזק אבל המשיכי מהחפיסה הסגורה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה