שאלה בנוגע להריון מולארי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/11/2019 | 14:35 | מאת: חנית

משום מה אני ממש בלחץ מהריון מולארי, אני בשבוע 14 וכרגע כל הבדיקות שעשיתי תקינות כולל שקיפות עורפית (טרם ביצעתי סקירה מוקדמת), מלבד בדיקת בטא בשבוע 6 שהייתה 30 אלף. רציתי לדעת האם בשלב בו אני נמצאת היה אפשר לזהות הריון מולארי חלקי באולטרסאונד? או שהוא יכול להתפתח מאוחר יותר? מתי הסיכון להריון מולארי נעלם? תודה רבה על ההיענות

התאור שלך אינו מתאים להריון מולארי. ואם היתה מולה חלקית היו רואים. יש מספיק סיבות לחשש בהריון, זו לא אחת מהן:)

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה