הריון חוץ רחמי שאלת התייעצות דחופה...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/09/2019 | 01:42 | מאת: שרית

בשבוע 6 התגלה הריון חוץ רחמי. אושפזתי 3 ימים להשגחה שבמהלכם הבטא התחילה לרדת ושוחררתי עם מעקב בטא שבועי עד לאיפוס. ביום חמישי שעבר בטא 372, היום (שבוע לאחר מכן) בטא 394. הרופאה אמרה לחכות שבוע ולעשות שוב בטא. הערב התחילו לי כאבי מחזור. האם יש סיכוי שהבטא תמשיך לרדת מעצמה או שהכאבים ועליית הבטא מצביעים שזה לא נגמר? יש טיפול אלטרנטיבי שמומלץ לעשות כדי לסיים את ההריון הזה? נואשת וממש אשמח לתשובות ולעזרה. תודה רבה

כאשר הבטא לא יורדת מדובר תוצאה לא תקינה וכדאי לגשת שוב לביה"ח. יחזרו על הבדיקה ואם אכן נעצרה הירידה אפשר לתת טיפול בזריקה או בניתוח. צריך לזכור שהריון יכול לפקוע גם בערכי בטא נמוכים.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה