פענוח תוצאות העמסה של 100 גרם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/09/2019 | 19:33 | מאת: חוששת

שלום, אשמח לעזרה בפענוח תוצאות העמסת סוכר של 100 גרם. הופניתי ישירות לבדיקה הזו עקב גודל עובר גדול. GLUCOSE 0: 81 GLUCOSE 60: 130 GLUCOSE 120: 116 GLUCOSE 180: 127 מצד אחד, כל התוצאות בתוך טווח הנורמה. מצד שני, כעבור 3 שעות ערך הסוכר עלה וחזר להיות כמעט זהה למה שהיה כעבור שעה (הייתי בצום מלא כל משך הבדיקה, כולל אי שתיית מים). האם התוצאות תקינות? איזה הסבר יכול להיות לעליית הסוכר בבדיקה האחרונה? תודה.

תקין לגמרי. יש הרבה הסברים פיזיולוגים לשינויים במשק הסוכר בהריון. מה שחושב הוא זה שמדובר בתןצאה תקינה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה