שבוע 6 שק הריון קטן לשבוע

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/09/2019 | 17:45 | מאת: שרון

שלום אני בשבוע 6 אחרי החזרת עוברים טריים בני 3 ימים בתאריך 14/8/19 היום הרופא שלי הזמין אותי לאולטרסאונד ראשון ואמר לי שהוא היה מצפה שהוא יהוה יותק גדול בהתאם םשבןע שלי הוא קטן ולא לפתח ציפיות כנראה שההריון לא תקין? ולחזור שוב אליו בעוד 5 ימים מה עושים איך ממשיכים לחכות אולי הוא לא בדק טןב? מאם מקרה כזה יכול להתפתח להריון תקין? תודה .לחוצה

אין מנוס מלהמתין. כן. הרבה פעמים מתפתח הריון תקין מאחר ומדובר בבדיקה מאוד מוקדמת.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה