ציסטה ושרירן, כולל גיל לכניסת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/08/2019 | 22:41 | מאת: קטרין

אני בת 43, למרות שאני לא נראת, מטופלת זה כמה שנים בבלנסון בעיקבות ציסטה אקולוצטי ברחם ימין 47 מ"מ ללא מחצות וללא זרימות דם בתוכו, זרימות דם בהיקף בתחום הנורמה 0.79= Rl שמאלית דוגלס/שלפוחית השתן. דוקלס ללא נוזל חופשי, במהלך הבדיקה ניצפה שרירן 12 מ"מ שאלתי האם אוכל להכניס להריון, ומה ניתן לעשות, למעשה בעבר היו לי ריבוי התקפי אפילפסיה, כיום מצב הרפואי מבחינת האפילפסיה יש שיפור ניקר תודה לאל, אבל מאוד חשוב לי לעשות אפילו תרומת זרע, ולעשות את כל הבדיקות הנדרשות ב 30.8.19 ובדיקת פריון והפלה ב 24.9.19, שאלתי האם הבעיות שצינתי, וכמו כן גילי יכולים להקשות על כניסתי להריון, או שהכין יש בהפשרותי להכניס להריון, וזה למרות שהנרולוג שלי טען שלדעתו מבחינת האפילפסיה אוכל להכניס להריון, תודה על תשומת הלב, ואשמח אם תוכלו לעזור לי בנידון

אין מניעה מלהרות עפי מה שתארת, אבל את לחלוטין בסיכון מוגבר ולכן אני מציעה לפנות למרפאת טרום הריון לייעוץ והכוונה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה