נוגדנים לאדמת לקראת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/08/2019 | 16:30 | מאת: נ

שלום, אני בת 29 ומתכננת לנסות להיכנס להריון בקרוב. בילדותי עברתי את שני חיסוני MMR כמו שנדרש. ביצעתי בדיקות לקראת ההריון ויצא שאין לי נוגדנים לאדמת למרות החיסון בילדות. האם אני צריכה לחזור על החיסון או שאם חוסנתי כנדרש אני נחשבת למחוסנת? תודה

16/08/2019 | 16:35 | מאת: נ

יש אחוז קטן באוכלוסיה שאינו מפתח נוגדנים למרות מתן החיסון. אם קיבלת פעמיים ולא פיתחת נוגדנים סביר שלא יהיו נוגדנים גם במנה הבאה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה