מכה בבטן בהריון בשבוע 27

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/08/2019 | 20:20 | מאת: טליה

ד"ר שלום רב אתמול בבוקר קיבלתי מכה בבטן מידית של דלת , המכה באזור הבטן העליונה 4 סמ מעל הטבור ימינה, היה לי סימן אדום שעבר תוך מספר דקות. לאחר מכן הרגשתי תנועות הכל כרגיל. היום נבדקתי אצל הרופאה הכל תקין , להערכתה המכה היתה באזור דופן הרחם אין שם שלייה ואין חשש להיפרדות. אך הרופאה אמרה לי לנוח היום ומחר. האם כדאי לי ללכת מחר להיבדק במוקד כדי לוודא שהכל בסדר? האם 48 שעות לאחר קבלת המכה אוכל לדעת בוודאות שהכל תקין אם אעשה אולטרסאונד נוסף? תודה מראש

לא נשמע שיש צורך ב US נוסף . אבל אם זה ייתן לך שקט את תמיד יכולה לבצע.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה