עובר שהפסיק להתפתח סמסטר ראשון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/07/2019 | 16:07 | מאת: מירי

צהריים טובים. כרגע אני אמורה להיות בשבוע 9. לפני שבוע וחצי נצפה עובר מתאים לשבוע 6+1. כעבור שבוע ( יום א׳ האחרון) העובר לא גדל ונשאר שבוע 6 עם דופק חלש. היום נצפה כי נפסק הדופק. כביכול אני כבר 3 ימים לכל ביותר עם עובר שאינו בר חיות. התור לרופא שלי ביום ראשון, על מנת להחליט כיצד לסיים את ההריון. האם זה לא מסוכן מבחינת זיהום להסתובב ככה עד אז? מציינת שאין כמעט דימום. דל מאוד

31/07/2019 | 16:09 | מאת: מירי

שכחתי לומר שישנם קצת כאבי בטן תחתונה.

ראשית צר לי לשמוע. אין סיכון מוגבר. יכול להיות שתתחילי הפלה טבעית לבד עם דימום וזה מצוין. אם לא יציעו לך כדורים או גרידה. למעט הקושי הנפשי בהמתנה אין סיכון ממשי בימים האלה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה