יש,לי הדבקיות ברחם ונקלטתי להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/07/2019 | 10:59 | מאת: פאולה

שאלה שלי עם הריון כזה יכולה לתפתח אני שבוע 4 +3 ימים נקלטתי להריון אמור לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית שבוע הבא , עכשיו כמה ימים לפני הביוץ העברתי היסטרוסקופיה אבחנתית ,וזה מה שרשם-חלל הרחם-קושי בהגמה מלא עקב היותה כאובה, אך משמאל נראה תקין הודגם פתח חצומרה מימין באיזור האיסטמוס נראה כעיבוי/הדבקות גסה.

יכול להתפתח. עלייך להמתין

28/07/2019 | 09:34 | מאת: פאולה

יכול להיות דימום טיפה בהתחלה? בנתיים בניגוף לא משהו מטורף לא צריך תחתונית אפילו והיה רק פעמים כזה וזהו יכול להיות שזה מהרחם בגלל הדבקות

בהחלט יכול להיות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה