איך נשאר שאריות שליה לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/07/2019 | 23:23 | מאת: מירית

היי אני חודש לאחר קיסרי היה דימום בערך כשלושה שבועות לא דימום רציני פחות ממחזור ולאחר מכן בפיפי ללא דימום היו כרישי דם חום כהה בבדיקה אצל רופאת הנשים היא אמרה שהרחם לא נקי ויש שאריות שיליה השאלה שלי היא איך לא מנקים בקיסרי את הרחם ומשאירים שליה ואם אין דימום או כאבים יש אפשרות שהיא טעתה ואין באמת שאריות ואם הם יצאו לבד או שחייב התערבות רפואית תודה מראש

בדרך כלל אכן הרחם נקי אחרי שארית, אבל זה אל בלתי אפשרי שנשארת שארית. אם הדימום פסק המתיני לווסת . לרוב זה יוצא. אם לא - עלייך לגשת להערכה במכון US ולשקול ביצוע היסטרוסקופיה להוצאת השארית.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה