לאחר ניתוח קיסרי..............

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/07/2019 | 20:50 | מאת: רינת

אני לאחר ניתוח קיסרי, אמרו לי להגיע לביקורת בעוד 6 שבועות שאלות: 1. מה בודקים בביקורת זו? האם כל רופא נשים יכול לבצע את הבדיקה או שעדיף בבית חולים שבו בוצע הניתוח? 2. רוצה ללדת שוב בקיסרי - האם מספיק לחכות 6 חודשים עד שאכנס שוב להריון או שאפשר פחות מ6 חודשים? 3. האם יבצעו חתך בחתך הקודם גם בעור וגם ברחם?

מזל טוב! 1. כל רופא נשים יכול לבצע אין צורך להגיע לבית חולים 2. ההמלצה היא שנה וחצי בין לידה ללידה אבל זה תלוי בגילך ובמצבך הכללי. 6 חודשים זה גן בסדר בסיטואציות מסוימות 3. עושים את אותו חתך בד"כ בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה