האם העובר יכול לחיות בתנאי רעלת כזו?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/07/2019 | 15:22 | מאת: רונית

1. האם חלבון בשתן 300 בערך ולחץ דם בסביבות ה - 170/100 מגדירים רעלת? מה דרגתה? שבוע 37 2. האם הרעלת הזו על פי הנתונים האלו יכולים יכולים להיות סיבת מוות של עובר בסיכוי גבוה? או שהעובר עדיין יכול לחיות ברחם למרות לחץ הדם הגבוה והחלבון בשתן? 3 העובר שלי מת בשבוע 37+3 כשהפסיקו תנועות עובר ולא התפתחה רעלת עד לפחות שבוע 34. לקחו את השיליה לבדיקה פתולוגית. האם הבדיקה תוכל לקבוע אם העובר מת כתוצאה מהרעלת?

14/07/2019 | 06:53 | מאת: איה

אוי רונית.... אני כל כך עצובה בשבילך... כמה קשה... אני מקווה בשבילך שתזכי מהר ללדת תינוק בריא ושלם בשמחה ובבריאות

1. אכן זה מוגדר רעלת ובהינתן לחצי הדם האלו זו רעלת קשה. 2. העובר יכול לחיות ברחם בנתונים האלו. לרוב מיילדים בשבוע כזה כי הסיכון הוא לאמא. 3. סיבת המוות אמורה להתברר בנתיחה אבל לא תמיד.. בהצלחה!

15/07/2019 | 06:56 | מאת: רונית

אכן לא פשוט ... לא ציפיתי לדבר כזה כלל יחד עם זאת נסתרות דרכי ה' וכפי שאומרים הכל לטובה ויש לברך על הרעה כפי שמברכים על הטובה .... מקווה ללדת שוב והפעם לצאת בידיים מלאות עם ילד ואם בריאים תודה רבה וכל טוב :)

15/07/2019 | 09:01 | מאת: איה

וואון את מרשימה אותי באמונה שלך מחזקת אותי :-) תמשיכי להיות חזקה ורק בשורות טובות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה