הריון וקיום יחסים הפרשות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/06/2019 | 11:23 | מאת: חנית

היי אני בתחילת הריון להערכתי שבוע 5 5 וחצי היום קיימנו יחסי מין ולאחר מכן הבחנתי בהפרשות צהובות כהות נוטות לחום בהיר בהיר הצבע ממש לא היה חום כהה או אדום . עשיתי בדיקת פאפ וגם קולפוסקופיה לפני חודש והכל תקין. הייתי לפני 4 ימים באולטרסאונד ונצפה שק הריון בגודל 4.5 ממ בתול הרחם. הצבע של ההפרשות שיצאו אחרי הטריד מה זה יכול להיות?

29/06/2019 | 11:27 | מאת: חנית

אציין כי ברגע שניגבתי הכל ושטפתי עשיתי בדיקות פנימיות ולא היה זכר להפרשות

קשה לדעת . יש המון סיבות להפרשות כאלה בתחילת הריון. חכי לבדיקת הרופא שלך לתקינות הריון וצוואר הרחם.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה