ניסיון להריון לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/06/2019 | 17:23 | מאת: שני

היי, בת 37, הריון ראשון מהזרעה, בשבוע 7.2 נצפה עובר שנראה 6.1 וללא דופק. אתמול בוצעה הפסקת הריון עם ציטוטק (ומיפיגין יום לפני). במקרה בדקתי בטא לפני 4 ימים והיה 43000. 1. מתי אפשר לצפות שהבטא תתאפס בהנחה שהus שבוע אחרי הציטוטק לא ידגים רקמה הריונית? 2.אני יודעת שההמלצה היא לחכות עם ההזרעה לאחר הוסת הראשונה, אך האם רופאים מסכימים לבצע הזרעה בביוץ הראשון שלאחר ההפלה עוד לפני הוסת הרשונה? כבר שמעתי על הריונות טבעיים כאלה שהיו מוצלחים ונולדו ילדים בריאים. קצת במצב רעוע לאחר העניין הזה, ויודעת שלהתחיל כמה שיותר מהר לנסות שוב- יעזור לי. 3. מתי סביר שיהיה ביוץ? 2-3 שבועות אחרי ההפלה? אני מניחה גם שלפני הביוץ הבטא צריך להתאפס,נכון?

הבטא יורדת תחילה משמעותי ואחר כך לאט יותר. אפשר להרות לפני הווסת הראושנה, הבעיה היא שאת לא תדעי מתי את מבייצת ולכן קשה לתזמן הזרעה. לרוב הווסתמופיעה 4-6 שבועות לאחר ההפלה לכן הביוץ הוא 2-4 שובעות ממנה. הבטא לרוב מתאפס עוד קודם.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה