בדיקת בטא יצא סימן גדול 5

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/06/2019 | 18:21 | מאת: צוף

שלום אני חצי שנה לאחר לידה עם התקן נובה טי וסת אחרונה היתה ב23.4 מאז היה מעט דימומים אך טרם התקבל מחזור ..עשיתי בדיקה ביתית להריון יצא שלילי כעביר יומיים עשיתי שוב ועדיין יצא שלילי והיום ביצעתי בדיקת דם שנתה תוצאה של בטא גדול חמש מה זה אומר ???אשמח לעזרה

חזרי על הבדיקה עוד שבוע. אם חיובית את בהריון למרות ההתקן ועליך לפנות לרופא להערכה בהקדם.

25/06/2019 | 14:35 | מאת: צוף

הי בהמשך לשאלתי פניתי לאחות שעשתה חי את החיסון ואמרה שהתוצאה היא לא גדול מחמש כי אז היה מצקבל הערך עצמו אלא זה קטן מחמש האם בכלזאת לבצע בדיקה דם נוספת בלי קשר כל היומים וחצי האחרונים יש לי דיקות שבאות והולכות בשתי הכיוונים של הבטן

לא. זה שלילי

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה