אשמח לעזרה בנושא ביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/06/2019 | 06:57 | מאת: חני

בוקר טוב, אני מחפשת מתי יוצא הביוץ שלי. המחזור שלי מסודר בין 26- 30 יום. עשיתי מקלון ביוץ ביתי ויצא ככה: יום 14: קו ממש בהיר יום 15: קו ממש בהיר - כמו אתמול. יום 16: קו כהה וברור אבל עדיין טיפה חלש מהקו המבחן. הלכתי למקוה וקיימנו יחסים רק ביום 14 בלילה. גם ביום 16 בלילה. אשמח לעזרה, מתי היה הביוץ והאם "כיסינו" אותו.

הביוץ הוא לרוב 14 יום לפני הווסת הבאה (כלומר תוכלי לאמת את מועדו רק בדיעבד). לכן בווסת של 26-30 הביוץ הוא ביות 12-16 ואת הימים האלו עלייך לכסות.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה