רהיון התחלתי עם מחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/06/2019 | 20:52 | מאת: קלי

בס"ד גיליתי לאחרונה שאחרי שנים נקלטתי טבעי. הגיל הרהיון לא תואם למחזור האחרון. כואב לי בצד שמאלי מעל 3 שבועות. נגשתי לרופא כי התחילו לי דימומים לדבריו זה התאים לשבוע 5.5. רופא רק שק בלי עובר. שבוע לאחר מכן שזה שבוע בערך 6.1 לפתע הרגשתי שנפל לי משהו בתחתון רצתי לשירותים וראיתי דם הרבה דם ממש מחזור קשה וחזק. מיד רצתי לרופא נשים שדיממתי אצלו חזק והוא בדק ואמר שרואה שוב שק הרהיון הפעם עם שק חלמון רק עדיין בלי עובר. אמרתי לו שיוצאים לי גושים והמון דם ואני מאוד חוששת שלא יגרם לי זיהום כי זה נראה ממש כמו הפלה לדעתי. אמר לי שאם הדימום התחזק יחזור לשוב לרופא. אני כבר לא יודעת איפה הקצה של הדימום כי הוא חזק יש לי כאב בטן תחתונה. החלטתי להמתין כמה ימים ולשוב על הבדיקה. מה תהיה המלצה? אודה על תשובתכם.

ייתכן שזו התחלה של הפלה וייתכן שההירון ימשיך משם כסדרו. למעט המתנה לבדיקה חוזרת אין הרבה מה לעשות. שיהיה בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה