פרימנולט נור, מחזור והריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/04/2019 | 13:16 | מאת: מיכל

היי , יש לי שאלה. לפני כ- 6 ימים הפסקתי פרימנולט נור (לקחתי 10 ימים לערך), באותו יום שהפסקתי קיימתי יחסי מין לא מוגנים, בעלי שפך בפנים. יומיים למחרת קמתי ומאז בחילות, חום הגוף עומד על 37.00 כשבדרך כלל הוא נע בין - 35.4 ל- 36.0, כאבי בטן תחתונה ועוד. לפני 3 ימים קיבלתי מחזור באופן קשה מאוד אך הדימום שונה מהרגיל, בדרך כלל הוא יותר מאסיבי ואני צריכה להחליף תחבושת כל שעה.. הפעם הוא שונה. בדרך כלל תסמינים נפסקים לי באותו יום אבל אני עדיין עם כאבי בטן תחתונה, כאבים בשדיים (הם קשים), בחילות ועייפות בלתי מוסברת. האם יש סיכוי להריון? אף על פי שקיבלתי מחזור ושאלו לא היו ימי הביוץ שלי? יש בכלל למה לבצע בדיקת הריון כיוון שאני במחזור? תודה מראש. מיכל

יותר סביר שאלו תגובות לפרימולוט. המחזור לאחר נטילה שונה מהרגיל כמו גם התסמינים.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה