דחוף לי מאודדדדדדד5+4

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/03/2019 | 16:17 | מאת: לילקי2008

הי אני כרגע בשבוע 5+4 בטא בוצעה לפני כחמישה ימים ויצאה 277 אתמול הגיעה ל2350 נצפה אתמול שק הריון ללא שק חלמון עדין יש סיבה לדאוג? מעבר לזה שיש לי רחם עם מחיצה ... קצת חוששת יש סיבה לדאגה? משהו מתקדם לא תקין ? קבעתי אולטרסאונד נוסף לשבוע 10 יש צורך לעשות בטא חוזרת בין לבין ? לראות שיש הכפלה? או להמתין בסבלנות

הי. אין צורך בבטא בין לבין. יש שק הריון הוא פשוט צערי מדי. חכי ל US הבא. אפשר כבר בשבוע 7-8. לגבי המחיצה - אם החליטו לא להוציא היא כנראה לא גדולה. נצטרך להמתין לרואת.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה