שאלה בנוגע לירידת מים- תודה רבה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/03/2019 | 16:01 | מאת: יערה

שלום אני שבוע 38+5. לאורך כל ההריון ובעיקר בסופו אני סובלת מריבוי הפרשות וטיפות שתן. בדקתי מספר פעמים במהלך ההריון וזה לא היה ירידת מים. בימים האחרונים סובלת מריבוי הפרשות ופיפי גם כן, איך אני יכולה להבדיל בין זה לבין ירידת מים? כי בקצב הזה כל שעתיים אצטרך ללכת למיון לבדוק אם זו ירידת מים לציין שיש לי ריבוי מי שפיר ככה שיש אפס סובלנות לגבי הירידת מים שלי.. תודה רבה

ירידת מים בד"כ לא נפסקת (כמו פיפי) ויש לה ריח אופייני. אבל קשה לייעץ על כך. אם את לא בטוחה צריך לבדוק.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה