אורמוקס לגילוי הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/03/2019 | 21:29 | מאת: דורית

גילו לי פפילדומה וקיבלתי מינון רופא של 3 אורומקס ביום, לאחר מעקב המינון ירד ל 2 ואז ל 1. ברגע שקיבלתי שאני בהריון, הפסקתי לקחת את הכדורים, האם אפשרי לקחת אותם? מה צריך לעשות? לאיזה רופא לחזור קודם? חוששת ללכת לרופא הנירופמטולוג מחשש שיגיד להפסיק את ההריון..

עלייך לגשת בהקדם למרפאת הריון בסיכון עם נתוני הנוירואופטלמולוג. פפילאדמה נובעת מלחץ תוך גולגולתי גבוה ויש בהריון סיכון ממשי לעליית הלחץ. באשר לתרופה - יש מקרים בהם אנו משתמשים בה בהריון. פני במקביל למרכז לייעוץ טרטולוגי בירושלים ותקבלי מסמך כתוב על סיכוניה. אל תדחי את הפניה להריון בסיכון.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה