זריקת וולטרן חודש חמישי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/02/2019 | 19:33 | מאת: חן

כבר 4 חודשים שאני סובלת מכאבים גב בשכמה הימנית ובמקביל מתחת לחזה ימין. הייתי אצל אורטופד והוא אמר שאין לו יותר מדיי מה לייעץ בהריון ושאלנו אם מותר לעשות זריקת וולטרן ואם יש סיכון לעובר בחודש חמישי.

בשבועות אלו עדיין מותר. אבל רצוי להשלים ברור. את רוב הברור ניתן לעשות בהריון ולטפל בהתאם.

25/02/2019 | 08:42 | מאת: חן

איזה ברור אני כבר יכולה לעשות? אי אפשר לצלם ולראות מה הבעיה באמת . הוא אמר לי שזה שריר תפוס.

אם הצילום נחוץ לאוטורפד אפשר בהחלט לצלם. אםלא נחוץ כי משוכנע שזה שריר אז אין צורך.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה