האם יש צורך בטיפול במקרה הנוכחי?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/01/2019 | 17:23 | מאת: יערה

שלום רב, הייתי אצל רופא נשים לאחר אי נוחות באיזור הוגינה וטפטוף שתן לסירוגין. הומלץ לי להתחיל טיפול אנטי פטרייתי בנרות אגיסטן. רציתי לשאול האם יש חובת טיפול (כמו במקרה של דלקת שתן) או אפשר לנסות לתת לזה לחלוף מעצמו? אם כן,האם יש תרופה בטוחה יותר? בדקתי ומדובר בקטגוריה B, כך שאני מעדיפה להמנע מהתרופה. תודה רבה מראש

פטרת נרתיקית מאוד נפוצה בהריון. היא אינה מחייבת טפול כי תחלוף גם בלעדיו ואינה מסוכנת אבל יכולה לגרום לאי נוחות משמעותית. מבין התרופות הקיימות אגיסטן נרתיקי הוא בטוח לשימוש בהריון.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה