ניקור בלוטת התריס- FNA

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/12/2018 | 12:40 | מאת: מירי

שלום, אני נמצאת בשבוע 21, ומטופלת ביוטירוקס לאיזון בלוטת התריס. כרגע אני עומדת על ערך של 2.5 בתחילת ההריון הערך היה 5.7. נשלחתי לאולטרסאונד בלוטת התריס גלל שהבלוטה מוגדלת. קיבלתי הפניה לFNA. בגלל שנמצא נגע בגודל של 1.7 ס"מ באיסטמוס קבעתי תור לניקור, אבל רוצה לדעת האם זה לא מסוכן בהריון לבצע את הניקור? האם יש ממה לחשוש? תודה רבה!!! מירי

אין בעיה לבצע את הניקור אם מבחינת האנדוקרינולוגים הם זקוקים לזה כעת.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה