שבוע 6 + 4 דופק איטי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/12/2018 | 16:26 | מאת: מור

שלום, אני בת 38 ללא ילדים, בשנתיים האחרונות עברתי 3 הפלות והריון כימי אחד. ברוך השם נקלטת להריון טבעי אך כל פעם בשבוע 8 פלוס הדופק נעלם. כרגע אני בהריון שבוע 6 וארבעה ימים. באו״ס נצפה שק הריון ועובר בגודל 2 ממ עם דופק איטי. גם בפעם הקודמת אמרו לי שהדופק איטי ואחרי שבוע הוא נעלם. קבעו לי תור לאו״ס נוסף לעוד 9 ימים.. מזה דופק איטי או הריון קטן ומה הסיכוי שהוא יתייצב? אודה לתשובתכם

זה מאוד לא ספיציפי לצערי וקשה להתנבא. אין מנוס מסבלנות לאולטרה סאונד הבא. אם אכן חווית הפלות אני מקווה שהשלמת ברור מלא.

30/12/2018 | 18:31 | מאת: מור

עשיתי כל ברור אפשרי. קרישיות, קריוטייפ, היסטרו, צילום רחם. למרות שלא נמצא כלום המליצו לי להזריק קלקסן. האם יתכן שהדופק מתחיל קטן ומתגבר?

לגמרי אפשרי. זה המון ספקולציות. אין מנוס מלהמתין...

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה