דימום קרוב לחודש יש לי בעיה יש לי דימום חודש, מטופלת עם אסקפרון, וכדורים...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/12/2018 | 21:07 | מאת: אורלי

יש לי בעיה יש לי דימום חודש, מטופלת עם אסקפרון, וכדורים כמו גלולות הורמון. ואני עדין מדממת, רירית הרחם דקה. היתי מאושפז ושחררו עם המוגלובין תקין בצעתי בדיקת פאפל אך עדין אין תוצעות ומחכה לתור להיסטרוסקופיה. מה עליי לעשות כרגע כשאני עם אסקפרון 6 כדורים ביום ועדין דימום

זה פרום של הריון בסיכון... עלייך לגשת להיבדק ולקבל טיפול עפי עובי הריירת .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה