גרביים אלסטיים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/12/2018 | 08:16 | מאת: אורית

שלום לכם קיבלתי הפנייה לרכוש גרביים אלסטיים בהריון..זה גרביים כוללהבטן...מדדתי את זה היום על הבטן...וזה בסדר מבחינת המידה..החשש שלי שזה מהודק על הבטן..האם גרמתי נזק במדידה? האם אפשר לשים את זה כך על הבטן למרות שזה מהודק? דבר נוסף הלכתי כמה שעות עם זה אבל קיפלתי את החלק של הבטן עד לקו התחתון מתחת לבטן...ככה זה בסדר לי השאלה אם אפשר ללכת עם זה ככה קבוע? לקפל את החלק של הבטן עד לקו התחתון מתחת לבטן..זה לא פוגע בעובר ככה ללכת כל יום כל היום? תודה וחג שמח אורית

אין בעיה עם העובר בכל אחת מהצורות שתארת. המטרה היא לשפר את זרימת הדם באמצעות לחץ על הורידים וזה עושה את העבודה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה