בעיות ראיה בהיריון שבוע 19

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/11/2018 | 11:49 | מאת: אני

שלום אני כרגע בשבוע 19 וביומיים האחרונים יש לי קצת סחרחורות וראיה לא ברורה, לפי בדיקת טיפת חלב, אני עם לחץ דם נמוך(96/65) ובדיקת סטיק תקינה בשתן. האם יש צורך בבדיקות נוספות? יש לי בדיקת אולטרסאונד מחר. האם אפשר לחכות עד מחר

נסי לשתות הרבה, את יכולה להמתין למחר ותערכי בדיקה מקיפה (אולי את אנמית, או שיש החמרה בקוצר ראייה) יש הרבה סיבות לתלונות אלו. אם שללת רעלת (לחצי דם תקינים ואין לך חלבון בשתן) אפשר לערוך ברור מסודר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה